Compatibilitate senzori SHTASSY

Compatibilitate senzori SHTASSY

Senzorii combinati de temperatura si umiditate SHTASSY sunt folositi de noi in multiple echipamente. In decursul timpului am livrat acesti senzori incasetati in cutii negre (prima generatie) sau gri (generatia a doua). Prima generatie a folosit senzori Sensirion SHT 1x care, din pacate, au fost scosi din fabricatie de producatorul elvetian. Acesta este motivul pentru care acum folosim senzori SHT 3x si 4x in cutiile gri.

Va rugem sa retineti ca cele doua generatii SHTASSY nu sunt compatibile intre ele si ca urmare nu pot fi folosite unul in locul celuilalt. Dintre echipamentele produse de noi si care folosesc prima generatie SHTASSY: EM204 si EMC10 nu pot fi convertite pentru a utiliza a doua generatie. Sfatuim utilizatorii acestor echipamente sa ia in considerare un upgrade la echipamente mai moderne din gama Delta sau Omega.

Toate celelalte echipamente ale noastre care utilizeaza in prezent senzori SHTASSY din prima generatie pot fi convertite si pot utiliza senzori din generatia a doua. Este insa necesara reprogramarea echipamentelor si acest lucru se poate face doar la sediul Graphic Art srl.

150 150 Graphic Art